Pránaszappan

Rólunk mondták…

Kedves Mónika! A nyár elején vásároltam a Teafaolajos Intim szappant Öntől, és minden este ezzel tisztálkodtam. Örömömre, nem kellett bőrgyógyászhoz fordulnom a kellemetlen bőrgyulladások miatt, melyek a korábbi években a hajlataimban jelentkeztek a nagy hőségben. Azóta is ezt a készítményt használom és szeretettel ajánlom. Köszönettel:
Juhászné Klári
Én nagyon szeretem a szappanjaidat, mert nem tartalmaznak kőolajszármazékot, mesterséges színezéket és illatanyagot,így a gyerekeken is nyugodt szívvel használom és Hunornak teljesen eltűnt az ekcémája.
Nagyné Zombori Beáta
Pali bá' hozott minta szappant anno..én azt elraktam mert jól nézett ki aztán, most előkerült és mondom kipróbálom már...hát valami iszonyat jóó!
Shubert Szabina
Ma vásároltunk Hódmezővásárhelyen a piacon egy fahéjas-narancsos szappant.Hazaértünk,gyorsan ki is próbáltuk.Nagyon jó!Mindenkinek tudom ajánlani.Nagyon rendes volt aki árulta,még ajándékot is kaptunk,köszönjük még egyszer!
Kása-Gedai Marianna
... Újra fogom önöket keresni. Én pécsi vagyok.Már vásároltam a termékükből. Meg vagyok elégedve.
Szécsi Ilona
Régóta ezt a fajta szappant használom, nagyon bevált. Egyszer váltottam másik fajtára, újra pattanásos lett a bőröm, így visszatértem ehhez... most újra tiszta a bőröm. A kislányomnak is elkezdtük használni, száraz bőrére, pár használat után látványos volt a javulás. Ajánlom mindenkinek:))))
Angyal Beatrix
Nagyon szépen köszönjük munkásságodat. Nem csak szépek de igen hatásosak is. Nikó sebes fejbőrével csodát tett a Csalános samponszappan. Köszönet a munkádért és a segítségnyújtásért is. Sok sikert!
Kozma Szilvia